Disclaimer

DISCLAIMER

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De Commerciële Club Leeuwarden doet haar best om de informatie op deze site en de bijbehorende pagina's zo volledig, nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Ondanks deze zorg kan het zijn dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Alle informatie op deze site is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. 

De CCL aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. De aangeboden informatie kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

We spannen ons in deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolden van (tijdelijke) niet beschikbaarheid.

Het auteursrecht op deze website berust bij de CCL of bij derden welke met toestemming het (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan de CCL. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming na voorafgaande toestemming door de CCL.