Wilma Couperus | Lid Activiteitencommissie

Wilma Couperus werkt sinds 2011 als zelfstandig eventmanager onder de naam COUPERUS Eventorganisatie waarbij ze ondersteuning biedt bij de organisatie van uw congres of evenement. Van de samenstelling van het programma tot het uitnodigen van sprekers en deelnemers.

“Voordat ik zelfstandig ondernemer werd, heb ik 7 jaar lang in Den Haag gewoond en gewerkt als medewerker Evenementen. Ik leerde het vak bij NL EVD Internationaal (agentschap van het Ministerie van Economische Zaken dat Nederlandse bedrijven ondersteunt en stimuleert bij het internationaal zakendoen). Mijn Haagse ervaring heb ik ingezet om in 2011 voor mijzelf te beginnen”.

Bij de CCL voelt Wilma zich als een vis in het water. “Sinds maart 2018 zit ik in het bestuur. Prachtig om vanuit mijn vakgebied een bijdrage te leveren aan mooie bijeenkomsten en activiteiten waarbij ‘zakelijk treffen’ key is. Naast de contacten die ik opdoe houdt het me als ondernemer scherp om me verder te ontwikkelen en geeft het me energie”. Naast haar eigen onderneming staat Wilma voor een nieuwe uitdaging. Ze gaat het Haagse bedrijf Evite naar Noord-Nederland halen. Evite is specialist in invitatiemanagement. "Alsof alles samen komt". Zo voelt de samenwerking die Wilma vanaf 1 januari 2019 met hen aangaat. Ze ziet het als een unieke kans om het topsegment in de congres- en eventbranche te gaan bedienen.

In haar vrije tijd is Wilma bestuurslid van Minitheater Friesland. “In het verleden heb ik zelf aan veel producties meegedaan, zowel op de planken als achter de schermen”. Het lijkt mij geweldig om nog eens productieleider te zijn bij een professioneel gezelschap. In zekere zin is ook het managen van een event!