Jurjen Hofstra | Lid Activiteitencommissie

Jurjen Hofstra is sinds jaar en dag volop bezig met communicatie. Volgens hem het mooiste vak van de wereld. Sinds oktober 2018 werkt hij zelfstandig onder de naam 'studio ipsi'.

 Met studio ipsi wil Jurjen iets terug doen voor de wereld. "Ik geloof erin dat ik met creativiteit de wereld een beetje mooier en beter kan maken. Betekenisvol ondernemen in een betekenisvolle economie. Dat is wat studio ipsi gaat doen. Voor ik in oktober 2018 studio ipsi heb opgericht, heb opgericht heb ik zeven jaar een communicatiebureau gerund met een compagnon. In de jaren daarvoor werkte ik bij verschillende reclamebureaus. Daar heb ik veel kennis en ervaring op gedaan op het gebied van strategie, concept en vormgeving".

Als lid van de activiteitencommissie en het bestuur van de CCL wil Jurjen zich bezig houden met het neerzetten van aansprekende evenementen voor de leden. "Ik vind het belangrijk dat er binnen de CCL een divers en uitgebreid pakket aan bijeenkomsten, evenementen en sprekers wordt aangeboden. Kortom, voor ieder wat wils. Van informatief tot uitdagend".