Jeroen Stek 1961 | Lid activiteitencommissie

Een mensen mens.

Jeroen Stek is sinds 2005 verbonden aan Maarsingh en Van Steijn in Leeuwarden als provocatief coach -, systeemtherapeut en managementtrainer. Maarsingh en Van Steijn is een netwerk voor psychologische expertise.

Zijn kwaliteit zit in de expertise van mensen op het vlak van psychische gezondheid en management ontwikkeling. Dit doet hij met veel liefde voor het vak en vooral met respect voor de klant. Omdat hij zelf manager is geweest van een groot recreatiepark in Brabant, heeft de theorie en de praktijk een realistische waarde binnen de managementcoaching en training. Daarnaast is hij improvisatiedocent en jaren verbonden geweest aan Parnas, het huis voor kunst en cultuur te Leeuwarden.

“Ik houd enorm van de afwisseling in mijn werk. Doe met even veel plezier een relatietherapie als een managementcoaching of visie-ontwikkeling en het intrainen van softskills binnen een bedrijf of organisatie. De meerwaarde voor mij zit hem in de kennis van het brein van de mens en wat dat in het sociale (werk-) verkeer allemaal met zich meebrengt. En dus ook hoe je hier als mens of groep mensen je voordeel mee kunt doen. Creëren en ontwikkelen vanuit respect is daarbij steeds de onderstroom “

Als lid van de activiteitencommissie en het bestuur van de CCL wil Jeroen vooral aandacht besteden aan de invulling van een netwerkclub in de huidige tijd. Er zijn er zoveel en iedereen heeft altijd al van alles en toch zit hem daar de uitdaging. Hoe zorgen we ervoor dat de CCL zo'n pakket van aantrekkelijke activiteiten en bijeenkomsten heeft dat mensen er geen moment over twijfelen, met plezier komen en een bijdrage willen leveren. Want in een goede netwerkclub is het, net als in een organisatie, halen en brengen.