Enthousiast en betrokken

Geen enthousiaste club zonder een evenzo enthousiast en betrokken bestuur. Elk lid heeft zijn eigen takenpakket en brengt zijn eigen ervaring in. De een is wat gedegener, de andere wat creatiever. Maar samen staan ze voor de regie van de CCL. De club staat altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Als u deze heeft, laat het een van de bestuursleden dan weten.

Bote Galema | Voorzitter

Bote Galema is sinds 2012 directeur/eigenaar van het dealerschap van Toyota in Leeuwarden. In 2015 is daar het dealerschap van Hyundai bij gekomen. Voordat Bote voor zichzelf is gestart heeft hij bij Martin Schilder in Alkmaar en brancheorganisatie BOVAG gewerkt. Bote heeft van jongs af aan al affiniteit met de autobranche en werkt met voldoening in de sector in en aan zijn eigen bedrijf.

meer info »

Jurgen Makelaar | Penningmeester

Jurgen werkt in het dagelijks leven als registeraccountant bij Bentacera op de vestiging Leeuwarden, waar hij samen met 4 collega’s leiding geeft aan de vestigingen Dokkum en Leeuwarden. Jurgen is sinds 1999 actief binnen de accountancy waarin hij tot 2017 actief was in de controlepraktijk op de vestiging Drachten.

meer info »

Jeroen Stek | Lid activiteitencommissie

Jeroen Stek werkt sinds 2005 vanuit Maarsingh en van Steijn in Leeuwarden als provocatief coach, systeemtherapeut en managementtrainer. Daarnaast is hij founder van Mens2producties en maakt hij theatrale lezingen vanuit diverse psychologische kennis.

 

meer info »

Evelien Walstra | Voorzitter activiteitencommissie

Evelien Walstra werkt sinds 2006 als acquisiteur Senior Business Account Manager op de afdeling Economische Zaken van de gemeente Leeuwarden. Ze houdt zich in deze functie bezig met het aantrekken en stimuleren van bedrijvigheid, met als doel nieuwe werkgelegenheid te creëren. Voorheen was ze actief in de hotel-, uitzend- en evenementenbranche.

 

meer info »

Wilma Couperus | Lid activiteitencommissie

Wilma Couperus werkt sinds 2011 als zelfstandig eventmanager onder de naam COUPERUS Eventorganisatie waarbij ze ondersteuning biedt bij de organisatie van uw congres of evenement. Van de samenstelling van het programma tot het uitnodigen van sprekers en deelnemers.

meer info »

Marjolein Raemaekers | Algemeen bestuurslid

Marjolein Raemaekers is zelfstandig communicatieadviseur en werkt onder de naam Raemaekers Communicatie. Ze biedt ondersteuning op het gebied van Communicatieadvies, organisatie en uitvoering. Dit doet ze voornamelijk op interim, freelance of projectbasis. Marjolein is sinds mei 2010 algemeen lid van het bestuur en is in deze functie verantwoordelijk voor het communicatiebeleid van de club.

meer info »

Luc Brouwer | Lid activiteitencommissie

Dit is Luc Brouwer. Hij heeft een bedrijf in arbeidsbemiddeling, jobcoaching en recruitment op de Schrans 92 in Leeuwarden. Hij runt PZE Arbeidsmakelaar samen met 3 collega’s. Samen bemiddelen en begeleiden ze mensen naar werk maar ook naar dagbesteding en scholing. Luc heeft een jarenlange ervaring als HR Manager en Mobiliteitsadviseur bij Defensie.

meer info »

Jurjen Hofstra | Lid Activiteitencommissie

Jurjen Hofstra is sinds jaar en dag volop bezig met communicatie. Volgens hem het mooiste vak van de wereld. Sinds oktober 2018 werkt hij zelfstandig onder de naam 'studio ipsi'.

meer info »