Young Business Awards Friesland | 17 april 2018

De startups op dit podium veroveren razendsnel de wereld met hun grenzeloze groeiambitie en dagen de gevestigde orde uit om te vernieuwen. Want het moet beter. En het kan beter. In rap tempo brengen deze startups baanbrekende innovaties naar de markt, kunnen bestaande businessmodellen zonder pardon bij het grofvuil, of anders worden ze wel weggeblazen door deze nieuwe generatie startup entrepreneurs.

In De Harmonie word je meegenomen in de wereld van deze innovatieve startups. Hier ontmoet je de allerbeste van Nederland. De twaalf halvefinalisten uit de startup competitie peuterden samen al voor 25 miljoen euro los bij investeerders...

Tijdens de YBA Friesland (17 april) komen zes (African Clean Energy, InvoiceFinance, Jungo, Seamore, Somnox en The Next Ad) van de twaalf halvefinalisten in actie. Elke halvefinalist heeft slecht 60 seconden de tijd om iedereen te overtuigen van zijn of haar startups. Daarna neemt de jury onder leiding van Top Dutch campagneleider Gerard de Boer de regio voor acht minuten over. Slechts twee startups keren huiswaarts met een YBA-finale-ticket op zak. Deze geeft toegang om voor 800+ bezoekers te pitchen om de prijzenpot van € 15.000,- en de titel: ‘beste jonge onderneming van Nederland’.

 

Programma YBA Friesland (17 april):
19:00 uur Inloop
19:30 uur Kick-off programma
21:00 uur Start Netwerken
21:30 uur Bekendmaking eerste twee finalisten

 

100+ bezoekers hebben zichzelf inmiddels aangemeld voor de YBA Friesland op dinsdag 17 april. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit kick-ass startupevent. De ruim 400 bezoekerskaarten van YBA Groningen (met Jan Versteegh als presentator) waren een paar weken van tevoren al vergeven. Het bezoeken van dit kick-ass startupevent is gratis, maar de inspiratie is onbetaalbaar. Aanmelden als bezoeker kan door hier te klikken.

 

« terug naar overzicht