Unieke buitenkans | Bezoek de voorstelling Marijke Muoi

Een extra speciale super aanbieding voor leden van de Commerciële Club. Bezoek a.s. donderdag de compleet uitverkochte voorstelling Marijke Muoi in de Grote Kerk van Leeuwarden!

Als lid van de Commerciële Club Leeuwarden krijgt u de unieke mogelijkheid de voorstelling van Marijke Muoi bij te wonen! Deze succesvolle en compleet uitverkochte openingsvoorstelling van het Culturele Hoofdstadjaar biedt leden van de CCL kaarten aan voor de matineevoorstelling op donderdag 15 maart a.s. om 14.30 uur.
U kunt de voorstelling over het bijzondere leven van de oermoeder van de Oranje Nassaus dus toch nog bijwonen. Het bijzondere verhaal wordt gespeeld in de Grote Kerk van Leeuwarden. 

Wilt u gebruik maken van dit last minute aanbod? Koop dan snel uw kaarten voor € 19,50 per stuk (dit kan nog tot donderdag 15 maart 12.00 uur) via deze link. 

Meer over deze voorstelling
"Bezoek de van top tot teen getransformeerde Grote Kerk waar Maria Louise van Hessen-Kassel (Marijke Muoi), oermoeder van de Oranje Nassaus, begraven ligt met twee schedels. Marijke Muoi is een overrompelende theaterervaring die onder je huid kruipt, je zintuigen prikkelt en nog lang nazindert". Een creatief team met videokunstenaar Arjen Klerkx, geluidsontwerpers De Compaenen en theatervormgeefster Mirjam Grote Gansey, transformeren de Grote Kerk tot een intense ervaring. De regie is in handen van Sjoeke-Marije Wallendal, de teksten zijn van Bouke Oldenhof, Joke Tjalsma speelt Marijke Muoi.

Let op: De voorstelling Marijke Muoi is niet rolstoeltoegankelijk en is gezien de dynamiek van de voorstelling niet geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. Ook heeft de voorstelling geen ringleiding en daarom niet geschikt voor slechthorenden. Heeft u aanvullend vragen over de toegankelijkheid, dan kunt u mailen naar info@marijkemuoi.frl.

De ontmoeting met Marijke duurt ongeveer 1 uur 20 minuten. Ga ervan uit dat u soms zit, maar ook dat u moet staan of lopen. Ik adviseer u zich warm en comfortabel aan te kleden. Vooral op uw schoenen moet u letten, dat die lekker lopen. Laat dus de hakken maar thuis dames.

We treffen u graag a.s. donderdag!

« terug naar overzicht