Lustrum editie Connect.frl

Op woensdag 6 december 2017 vindt er weer een Connect.frl event plaats in het WTC in Leeuwarden. We zijn nog bezig om de puntjes op de i te zetten maar het belooft weer een enerverend programma te worden.

Tijdens deze lustrum editie wordt u vanaf 10 uur ontvangen met koffie of thee. Om 11 uur trapt men af met een leuk en gevarieerd programma. Nadat de Commissaris van de Koning ons welkom heeft geheten zal Anouk Vos de keynote voor haar rekening nemen. Zij is founding partner van Revnext en president van women in Cyber Security.
 
Na de keynote staat er een volledig verzorgde lunch klaar en is er alle tijd om te netwerken. Vervolgens kunt u een aantal tracks bezoeken of demonstraties en activiteiten bezoeken op het activiteitenplein. Valentijn Bras is dit jaar de gast tijdens de College Tour. Hij is oprichter van Scoupy.com en nog een aantal succesvolle ondernemingen. In 2013 won Valentijn de Loey Award voor Leading Online Entrepreneur of the Year. Tijdens deze College Tour kunt u hem het hemd van het lijf vragen.
 
De dag wordt afgesloten door Arjen Lubach. Met zijn programma Zondag met Lubach won hij de Televizierring en hij heeft vooral bekendheid geworven met dit filmpje 

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kan.
U kunt zich via mail aanmelden bij Evelien Walstra: ewalstra@leeuwarden.nl

Let op vol = vol!

« terug naar overzicht