GIFT 2015 | Seminar 'Get Inspired Foar de Takomst'

GIFT is een netwerkplatform voor ondernemend Fryslân. Het is gerealiseerd door een groep enthousiaste ondernemers die het Ronald McDonald Huis Friesland een warm hart toedragen. Opnieuw organiseren zij een seminar met als thema: 'Humor in het Ondernemen'

Nieuwe economische tijden vragen nieuwe inzichten en werkwijzen. Niet voor niets draagt het seminar de naam: 'Get Inspired Foar de Takomst'.

U kunt deze inspirerende namiddag/avond mee te maken

Met uw komst sponsort u Ronald McDonald Huis Friesland. Alleen dat al is een mooie reden om aanwezig te zijn! Maar u gaat ook zonder twijfel naar huis met een frisse kijk op ondernemen. Het zijn namelijk niet de eerste de beste sprekers die hun kijk op humor in het ondernemen met u delen.

Sprekers o.a. Jan Jaap van der Wal
Er is een spreker die al snel de lachers op zijn hand heeft, Jan Jaap van der Wal. Daar prijzen we ons gelukkig mee. Soms heb je van die mensen die als vanzelf humor bedrijven. Er zijn ook mensen die op humor promoveren, die de psychologie ervan bestuderen. Daarom zijn we ontzettend blij dat Sibe Doosje van het Humorlab zijn kennis met ons deelt. Eveneens verheugen we ons op de komst van Geert Jan Douma die over zijn kamerheerschap van Koning Willem Alexander vertelt. Anne-Wil Lucas is ook van de partij. Zij is tweede kamerlid voor de VVD en één van haar aandachtsgebieden is de Friese economie. Staan Friezen in Den Haag eigenlijk bekend als humorrijke ondernemers? Marja van Bijsterveldt is directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds en oud-minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Als dagvoorzitter is zij degene die de sprekers en gasten aanzet tot een goed gesprek. Of daarbij gelachen wordt? Wij gaan er wel vanuit.

Wilt u meer weten, lachen en er bij zijn?
Kijk dan eens op de site van GIFT2015

« terug naar overzicht