Internationaal in 1 dag

Wilt u importeren of exporteren? Wilt u voor het eerst de markt buiten Nederland verkennen?Of bent u al enige jaren thuis in de internationale handel en wilt u nog wat nieuwe tips opdoen?

De Kamer van Koophandel heeft samen met de provincie Fryslân het initiatief genomen voor deze dag waarin alles wat nodig is om verdere stappen te zetten naar export en internationaal werken aan bod komt. De provincie Fryslân wil met het investeringsprogramma Wurkje foar Fryslân sterk inzetten op het stimuleren van export.

Exportkampioenen, ronde tafelgesprekken en een markt.

Met exportkampioenen uit de regio, ronde tafelgesprekken over thema’s, landen en sectoren en een grote kennis- en informatiemarkt bieden wij ondernemers volop ruimte om zich te laten voorlichten, te informeren en contacten te leggen met specialisten en andere collega-ondernemers.

Kom, luister en praat mee! U geeft aan  welke zaken voor u van belang zijn om verdere te groeien met uw bedrijf door zaken te doen over de grens! En ontmoet ondernemers, kennisinstellingen, landenexperts en andere organisaties die u verder kunnen helpen op weg naar (meer) export!

Wilt u uitgebreide informatie over het programma?
Ga dan naar deze site.

U kunt zich daar ook aanmelden voor deelname.

« terug naar overzicht