Unieke gelegenheid kennis te maken met dé vastgoedbeurs van Nederland!

De PROVADA in de Amsterdamse RAI is hét jaarlijks ontmoetingspunt voor iedereen die te maken heeft met vastgoed. Van 3 tot en met 5 juni treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, eindgebruikers en gemeenten elkaar om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. De gemeenten Leeuwarden en Heerenveen hebben op deze beurs een gezamenlijke stand. U krijgt nu de unieke kans om deze vastgoedbeurs te bezoeken, bestaande contacten te verstevigen en nieuwe contacten op te doen.

Op woensdag 4 juni a.s. organiseren bovengenoemde gemeenten, in samenwerking met de gemeente Drachten en Van Wijnen Noord B.V. te Gorredijk namelijk een netwerkexcursie naar deze beurs.

Voorafgaand wordt een bezoek wordt gebracht aan Campus Diemen Zuid, een innovatief bouwproject van Van Wijnen, waarbij kantoren zijn getransformeerd naar 936 eenheden studentenhuisvesting inclusief voorzieningen zoals sport, horeca, supermarkt etc.
Na de lunch volgt een bezoek aan de Provada met aan het einde van de middag een netwerkborrel in de stand van de gemeenten Leeuwarden en Heerenveen.

Voor slechts € 50,- neemt u deel aan deze netwerkexcursie waarbij is inbegrepen:

- Vervoer per bus
- Presentatie en rondleiding Campus Diemen Zuid
- Lunch
- Toegangskaart PROVADA
- Netwerkborrel

Meer informatie over de PROVADA en Campus Diemen Zuid vindt u op de websites www.provada.nl en www.campusdiemenzuid.nl

Contactpersoon voor deze netwerkdag is Wilma Couperus bij wie de praktische uitvoering berust. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag, 30 mei 2014 bij haar aanmelden door een mail te sturen naar info@wilmacouperus.nl. Vermeldt u daarbij de opstapplaats (Leeuwarden, Drachten of Heerenveen). Voor meer informatie is zij telefonisch te bereiken via tel. 06 – 1162 9140.
Het deelnamebedrag van € 50,- dient vooraf te worden overgemaakt op rekening (IBAN) NL40 INGB 0004 7732 52 t.n.v. Couperus Project- en Eventsupport onder vermelding van ‘Provada’. Ná betaling is uw deelname gegarandeerd.           

                                                                                                                                                            

« terug naar overzicht