Wie wordt HET?

De HET nadert zijn climax. Op 18 maart tijdens de TEL in WTC expo maakt de jury bekend wie er hebben gewonnen!

Maandag 3 maart, tijdens de lunchbijeenkomst van de CCL bij Mannen van Staal (winnaar De HET 2013), kregen de finalisten de laatste kans om zich van hun beste kant te laten zien.

42 ondernemers uit Leeuwarden en omstreken hebben zich ingeschreven voor De HET. Begin dit jaar heeft de jury bekendgemaakt welke bedrijven zijn genomineerd voor deze ondernemersprijs. In de categorie ‘jonge’ ondernemers zijn dit Zuivelhoeve Leeuwarden, Uitleganimatie en Coffee on Road. De finalisten van de ‘ervaren’ ondernemers zijn Friks Web & Marketing, Bouwbedrijf Kolthof en MAS Outreach.

Tijdens de lunchbijeenkomst van de Commerciële Club Leeuwarden, die voor de gelegenheid plaatsvond in de productiehal van Mannen van Staal, kregen de finalisten kritische vragen voorgeschoteld door de jury. Wat maakt Coffee on Road/Coffee Central bijvoorbeeld nou anders dan andere coffeecorners? Eigenaar Bouwinus Sikkes gaf daarop als antwoord dat hij koffie zet met zijn gezicht naar de mensen toe in plaats van met zich rug. Dit straalt meer hartelijkheid uit.

MAS Outreach, bureau voor communicatieprojecten en interactieve media, bevindt zich eveneens in een gebied waarbinnen meerdere bedrijven opereren. Accountmanager Foppe van der Veen: ,,Wij onderscheiden ons door goed te informeren naar de behoefte van onze klanten. Wil een bedrijf een folder, dan vragen wij waarom; misschien zijn er andere media die geschikter zijn.”

De finale was de laatste horde die de De HET-genomineerden namen in deze wedstrijd. Eerder hebben de ondernemers een presentatie gegeven in het hotel van Stenden University. Ook heeft een lunch plaatsgevonden waarbij de huidige finalisten kennis konden maken met de finalisten van 2013. Vanaf nu ligt alles in handen van de jury. Op 18 maart, tijdens de TEL, maakt zij bekend wie zich De HET 2014 mogen noemen. De bekendmaking begint om 17.00 uur. Overigens zijn de finalisten op beide dagen van de TEL present op deze beurs.

Zij die nu al meer over de finalisten te weten willen komen: op www.dehet.nl staan zes korte films waarin de ondernemers zich kort introduceren.

Ondernemend Friesland TV

Een kort filmpje van de finale van de HET is in het weekend van 8 en 9 maart a.s te zien is in het nieuwe TV-programma
‘Ondernemend Friesland TV’, dat door CCL-lid Menno Bakker | Narvic wordt gemaakt in samenwerking met GPTV.

Ondernemers die belangstelling hebben deel te nemen aan dit programma kunnen een mail sturen naar: menno@narvic.nl
De uitzending is vanaf zaterdag 17.00 uur ieder uur te zien tot zondag 17.00 uur.« terug naar overzicht