Succesvolle en gezellige borrel tijdens Boot Holland in WTC

Een ongekend groot aantal CCL-leden was vrijdag 7 februari present tijdens de borrel van de club. De bijeenkomst vond deze keer plaats in het WTC Hotel en was gekoppeld aan Boot Holland

Er was ruimte voor vijftig leden en introducees. Dat aantal is met gemak bereikt. Er stonden zelfs nog flink wat leden op de reservelijst. Een duidelijk signaal: borrels met iets extra’s worden beter gewaardeerd dan de reguliere borrels in Café Wouters. Secretaris Albert van Zee kondigde dan ook aan dat de borrels vaker op andere locaties zullen plaatsvinden en in combinatie met een evenement.

Voordat de belangstellenden zich tussen de blinkende boten konden begeven, heette commercieel directeur Marco ten Hoor de CCL-leden welkom in WTC Hotel. Hij gaf aan trots te zijn dat Boot Holland ondanks deze economische tijden nog zo schittert. ,,We hebben 65 primeurs. We hopen dat we deze dagen 45.000 bezoekers mogen verwelkomen.”

Na het nuttigen van nog een drankje en een hapje mochten de leden zich vergapen aan de boten, sloepen, vletten en bijboten die de beurs rijk is. Zij die nog niet zijn geweest, kunnen nog tot en met woensdag een bezoek brengen aan Boot Holland. Donderdagochtend begint het ombouwen van de zalen voor de beurs Huis en Tuin. Deze is van 27 februari tot en met 2 maart.

« terug naar overzicht