Ook in de regen kun je dansen...

Het coronavirus raakt ons allemaal. De CCL heeft daarom een actie door leden voor leden opgezet. Lees hier alles over deze actie.

Allereerst hopen wij dat u en uw familie in goede gezondheid verkeren. Het coronavirus raakt ons allemaal en voor veel ondernemers is het een pittige tijd. Zowel op economisch als op persoonlijk vlak. We missen onze handel en onze sociale contacten. Als CCL willen we u in deze tijd een hart onder de riem steken met een leuk, lekker en creactief aanbod t.w.v. € 15,- p/p. Dit aanbod is samengesteld door leden voor leden en is geldig tot en met dinsdag 30 juni a.s.

Zo houden we de moed er in, want ook in de regen kun je dansen...

DIT IS HET OVERZICHT VAN HET AANBOD MET ALLE AANVULLENDE INFORMATIE

Wielinga Dé Wijnwinkel
Biedt een fles Armin Huber Gleichgepresst Rosé of een fles Armin Huber Gruner Veltliner Strass (wit) met een paar super lollige sokken met de tekst: 'Wine Please' aan.

Adres: Molenstraat 34, 8913 BC Leeuwarden
Ga naar www.wielinga.nl voor informatie en openingstijden

Restaurant Roast
Heeft een heerlijke borrelplank voor twee personen samengesteld met kazen, charcuterie, Amsterdams zuur, knoflook olijven, dop pinda's en brood met dip. Dat wordt smullen!

Adres: Nieuwestad 63, 8911 CK Leeuwarden
www.roastleeuwarden.nl

Mama Mascha
Ook zo lekker makkelijk en gezond koken als Mama Mascha? Bestel dan nu haar prachtig vormgegeven kookboek. Bekroond met een Gourmand van de Gourmand World Cookbook Awards. 
Bestel via: info@mamamascha.nl en geef uw thuisadres door. Dan zorgen wij dat het bij u bezorgd wordt. Eet smakelijk!

Meer weten over lekker en gezond eten: www.mamamascha.nl

Kunstacademie Friesland
Doet Boersma leert u graag kennismaken met de schilderkunst en geeft daarom € 15,- korting op een cursus van 2 uur (normale prijs € 45,-). Leer mengen, diepte schilderen, penseelbeheersing en nog veel meer tijdens deze spoedcursus.

Cursus van 2 uur met max.12 personen (op anderhalve meter).
Kijk voor meer info op: www.kunstacademiefriesland.nl/tutorials/
Neem contact op via: 058 - 213 65 42

Jan Eringa Mannenmode
Geeft € 15,- korting op de gehele collectie. U kunt deze mail beschouwen als een giftcard voor Jan Eringa in Leeuwarden met een waarde van € 15,- die u kunt inwisselen in de winkel.

Adres: Groentemarkt 11, 8911 JB Leeuwarden
Neem alvast eens een kijkje op: www.janeringa.nl

Marcella Stijlinspirator
Helpt u als ondernemer of professional te laten zien waar u voor staat. In kleding waarin u zich vol zelfvertrouwen kunt presenteren en uw bedrijf kunt profileren. Ze biedt leden van de CCL een online inspiratiegesprek (keuze 1) van een uur of een digitaal stappenplan (keuze 2) waarmee u uw kledingkast kunt optimaliseren.

Afspraak via: marcella@stijlinspirator.nl
Of laat u alvast inspireren: www.stijlinspirator.nl

Hoe werkt het?
Maak een keuze uit het aanbod. Deze mail is dus uw tegoedbon t.w.v. € 15,- Laat de bon zien aan de ondernemer van voorkeur, laat uw naam noteren en geniet van uw dans in de regen. Wij zorgen voor de verdere afhandeling. De actie is geldig t/m dinsdag 30 juni a.s.

« terug naar overzicht