Lunchbijeenkomst met vrouwelijke ondernemerskracht!

19-11-2012

Oranje Hotel Leeuwarden

Topvrouwen in business
Volgens deskundigen zijn die er nog veel te weinig. De Commerciële Club Leeuwarden is er dan ook trots op u kennis te laten maken met Jacqueline Zuidweg. Zij is winnares van ‘de Prix Veuve Clicquot’. Oftewel, ze is benoemd tot zakenvrouw van het jaar 2012. Zuidweg is directeur en eigenaar van Zuidweg & Partners B.V. en spreekt tijdens onze lunchbijeenkomst op maandag 19 november 2012.

Korte biografie
Jacqueline Zuidweg leidt al ruim 18 jaar haar eigen bedrijf. Ze helpt ondernemers hun financiële zaken op orde te krijgen. Toen ze merkte dat bedrijven hiervoor bij de overheid geen gehoor krijgen besloot ze zelf een bedrijf te starten dat in deze behoefte voorziet. Voor het starten van een onderneming zijn allerlei stimuleringsmaatregelen en hulpvoorzieningen. Maar als een ondernemer in 'zwaar weer' komt, is er veel minder hulp beschikbaar. Haar inzet voor het MKB in de huidigige economische omstandigheden heeft haar de titel zakenvrouw van het jaar 2012 opgeleverd.

Programma
11.30    Ontvangst
12.00    Aanvang lunch en presentatie
14.00    Einde bijeenkomst

Ondernemende dames
De Commerciële Club Leeuwarden wil ondernemende dames die geen lid zijn van onze club ook de gelegenheid geven deze inspirerende bijeenkomst bij te wonen. Zij kunnen zich via email aanmelden bij het secretariaat van de club: info@cclweb.nl
Tegen betaling van € 20,- voor lunch en consumpties (graag ter plekke contant voldoen) heeft u toegang tot deze bijzondere bijeenkomst. Uiteraard zijn ondernemende heren ook van harte welkom!

Meer weten over Jacqueline Zuidweg? Bekijk dan eens haar website: jacquelinezuidweg.nl

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.