Prijsuitreiking van De HET tijdens BCDN

20-03-2019

Op woensdag 20 maart wordt de winnaar van De HET 2018 bekendgemaakt tijdens de BCDN in WTC Expo.

De HET is een Leeuwarder Ondernemersprijs.

Bekijk: hier wat het is!

Net als voorgaande jaren wordt de prijs uitgereikt tijdens de BCDN. De Commerciële Club Leeuwarden organiseert een netwerkborrel samen met de Gemeente Leeuwarden.

De BCDN is dit jaar op dinsdag 19 en woensdag 20 maart. Het is een beurs voor en door ondernemers. De borrel vindt plaats op de tweede beursdag. U bent welkom vanaf 16.30 uur. We treffen elkaar in de Arena.

Zodra de finalisten en het programma van deze bijeenkomst bekend zijn, wordt de aanvullende informatie hier gepubliceerd.

Locatie BCDN
WTC Expo | Heliconweg 52 

Dit wilt u niet missen!
We treffen u graag op 20 maart.

U hoeft zich voor deze bijeenkomst niet aan te melden via de site van de CCL.

Bij De HET staat innovatie centraal. Omdat innovatie een voorwaarde is voor goed ondernemerschap. Voor continuïteit. En omdat innovatie dé kans is voor onze regio om het ondernemersklimaat op peil te houden. Dus geeft De HET extra waardering aan nieuwe oplossingen voor bestaande producten. En aan nieuwe producten die een aanvulling zijn op de markt.

Voor wie is HET? 
 Van jonge, pionierende bedrijven mag veel innovatie en ondernemersgeest worden verwacht. Het zoeken naar nieuwe producten, andere processen en verrassende oplossingen is bij de start van een bedrijf een grote pre. En die mentaliteit wil de HET juist aanmoedigen. Groot zakelijk succes hoeft niet doorslaggevend te zijn. Innovatief ondernemerschap des te meer.

En ervaren bedrijven
Bij succesvol ondernemerschap komt veel kijken. Aan continuïteit moet hard worden gewerkt. Zeker als er van innovatie sprake is. Ervaren bedrijven weten dit maar al te goed. Meld jouw bedrijf aan voor de HET. De prijs die succes én continuïteit in innovatief ondernemerschap waardeert.

 

Kalender De HET in 2019

NTB | Bedrijfsbezoek/presentatie aan jury delegatie

4 maart | De Het finale 12.00-14.00 met CCL

19 en 20 maart | Finalisten met stand op BCDN

20 maart | Bekendmaking winnaar van De HET om 17.00 op de BCDN

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.