Tweede editie CCL Academy

02-10-2014

Met veel plezier presenteert de Commerciële Club Leeuwarden op donderdag 2 oktober 2014 de tweede editie van de CCL Academy.

Delen is het nieuwe hebben!

Twee maal per jaar (in het voor- en najaar) organiseert de Commerciële Club Leeuwarden de CCL Academy. Leden ontmoeten elkaar met het doel kennis te delen en zo van elkaar te leren.

Tussen 16.30 en 18.30 uur kunnen de deelnemers kiezen uit 3 verschillende workshops. Deze workshops worden verzorgt door leden van de CCL.
De workshops duren 1 uur.
Tijdens de bijeenkomst kunt u dus twee workshops volgen.

Tijdens de Academy maakt u op een laagdrempelige manier kennis met een 'andere tak van sport'.
De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke daghap. De deelname hieraan is optioneel en voor eigen rekening.

De tweede editie is op donderdag 2 oktober 2014.

Workshops:

- Vergroot je slagkracht | Hans Heres en Pieter Blaauw | BentAcera
- Kort maar krachtig | Jildou de Vries | Heit & Mem Media
- Passie voor wijn | Janita Kemner | Wijnkoperij Henri Bloem

Locatie: kantoor BentAcera | Agora 2 | Leeuwarden

Inloop vanaf 16.00 uur.
Programma vanaf 16.30 uur.
U geeft ter plaatse op voor welke workshop(s) u komt en of u de daghap wilt nuttigen.

De CCL Academy is exclusief voor leden van de CCL.

Heeft u zich opgegeven maar bent u verhinderd?
Meld u zich dan alstublieft af. Een ander gaat misschien graag in uw plaats.

INFORMATIE OVER DE WORKSHOPS

Vergroot je slagkracht als ondernemer
De ervaring leert dat het succes van een onderneming afhankelijk is van de besluiten die de ondernemer neemt. En geen enkele ondernemer is hierin gelijk. De keuzes die u dagelijks maakt, worden in sterke mate bepaald door uw doel. Wat wilt u bereiken? Wat is uw (droom)ambitie. Waar gaat u helemaal voor?
En wat betekenen deze keuzes vervolgens voor uw bedrijf, de mensen en middelen? Hans Heres en Pieter Blaauw laten u ontdekken waar uw kansen liggen!

Kort maar Krachtig
We leven in een snelle wereld van beeldtaal. Wel lezen minder kranten en adverteren op een 'blinde muur' biedt ook geen soelaas. De informatie moet snel en flitsend zijn. Zo kort maar krachtig mogelijk. Voor Heit & Mem Media is dit dagelijkse kost. Want een beeld zegt nog steeds meer dan 1000 woorden. Verhalen vertalen naar korte en bondige filmpjes. Maar juist dat is veel werk. Het vergt de nodige creativiteit om steeds op een originele manier tot de kern van het verhaal te komen. Wat benadruk je en wat laat je weg? Jildou de Vries geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden tekst en uitleg over het nut van beeldtaal en de do's en dont's bij het maken van zo'n filmpje.

Passie voor Wijn
Schenk een glas wijn in, ga lekker zitten, leun achterover, neem een slok en geniet! Wijn is er om gedronken te worden. Bij een eenvoudige maaltijd, een exquise diner of om iets te vieren. Maar hoe kies je nou de juiste wijn voor de gelegenheid? Welke wijn geeft je cadeau of schenk je om een deal te vieren? Er is reuze veel te vertellen over wijn. Janita Kremer deelt graag haar passie met wijn voor u. Ze probeert helderheid te scheppen in een troebele wijnwereld.

« terug naar overzicht

Aanmelden voor dit evenement?

Om u aan te melden voor dit evenement dient u lid te zijn van de Commerciële Club Leeuwarden.